Til toppen av siden

Dato/klokkeslett: 28 Okt 2020, 21:36

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 4 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: hvor mye tjener styret??
InnleggSkrevet: 07 Jul 2005, 11:54 
Avlogget

Registrert: 18 Jun 2003, 19:47
Innlegg: 327
synes det er litt rart at vi har mindre midler en mange andre førstedivisjonsklubber men har større budsjett en alle unntatt stabæk og sogndal...

jeg har ikke peiling på dette men er det noen som vet hvor mye styret får i lønning?

_________________
LEVE GODSET!!! FREMTIDENS LAG!!!


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne:
InnleggSkrevet: 07 Jul 2005, 12:15 
Avlogget

Registrert: 01 Okt 2003, 10:27
Innlegg: 262
Ikke for å svare, dette har jeg ikke peiling på. Ville bare legge til at minst seks syv spillere er i tillegg ekternt investert. Dette er kr en ikke ser på budsjettet. Virker tungdrivi denne klubben ja! Tror likevel ikke styret er de som tar de pengene. Regner med at en del går med på gjeldsnedbetalinger. Gjeld som f.eks Sandefjord ikke har....


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne:
InnleggSkrevet: 07 Jul 2005, 12:49 
Avlogget

Registrert: 05 Nov 2003, 17:46
Innlegg: 3444
Det er neppe styrehonorarer i Strømsgodset. Spørsmålet må vel i tilfelle angå administrasjonen. Dessuten vel så mye eller snarere dens størrelse og mulig ressursbruk enn hvor mye den enkelte ansatte tjener.

Dette med budsjettandel til annet enn "aktiv sport" var jo et av Vidar Davidsens kritikkpunkter som innrømmet også jeg har for lite nøyaktig informasjon omkring, men hvor jeg på dette punkt tror at jeg ville fortsette å være uenig med VD også ved tilgang på slik info. Jeg antar nemlig at størrelsen på administrasjonen har vært viktig for å rekruttere økonomiske samarbeidspartnere og opprettholde det fellesskap og kvaliteten i det, som har bidratt til å opprettholde sponsorbidrag til budsjetters inntektsside som ellers, tror jeg, ville ha ligget lavere etter så mye sportslig motgang. Dessuten forestiller jeg meg at dette nettverket bidro til at klubben overlevde konkurstrusselen. - Dersom jeg har overveiende rett i dette (med eventuell unøyaktighet i detaljene), går jeg ut fra at større andel av budsjettet til "aktiv sport" ville ha betydd lavere budsjett. At andel forøkt til "aktiv sport" og muliggjort bedre sportslig resultat som kunne (vel å merke kunne) ha spilt inn flere kroner, ikke ville sikkert ha oppveid det som nå er oppnådd. Om ikke annet: Betrakt det som en forsikringspremie. Ergerlig å betale, men godt å ha gjort når ulykken er ute.


Mer positivt formulert: Mitt bilde er at den ikke-sportslige delen av budsjettet har bidratt til å skape, ekspandere og vedlikeholde en sentral del av Strømsgodset som varemerke. Forholdet til lokale samarbeidspartnere som derigjennom ikke bare oppnår selvpromotering, samt hevdelse av Drammen og av Strømsgodset som varemerke for Drammen. De har dessuten oppnådd et fellesskap seg mellom rundt Strømsgodset som opplevelsesramme som de vil kunne ha nytte av også utenfor fotballen, et godt kontaktnett altså, og som i en annen tid ville ha blitt oppnådd gjennom frimurerlosjéer o.l.. Min litt spekulative forestilling er at Strømsgodset som i mangt har enten svake sider eller nedslitt tidligere positive trekk (publikumsoppslutning på kamper), har et sterkt punkt i sin "sponsorpleie". Skulle ikke forundre meg at lite info omkring det kan skrive seg fra at det ville fungere sterkt rosende omkring de enkeltpersoner som er involvert. F.eks Rune Marthinsen som ofte tar støyten i stormen, men om mulig unndrar seg rosens flombelysning.

[Noe jeg fornemmer og har en svak erindring om å ha hørt eller lest ymt om, men ikke egentlig vet. Heller ikke om det skulle være omfattende nok til å gi utslag på tallene: Hvor vidt fotballen dekker stor andel av en potensielt høy husleie for hele idrettsforeningen etter en kontrakt som løper en tid ennå? Hvor jeg i tilfelle meget tenkelig ville ha ansett det rimelig at det skulle være slik.]

_________________
Aka Indie – med varig tapt supporterverdighet for all nåtid og fortid ved som ”Nobody” å ha unnsagt klubbens handlingsvalg som nøytral tilskuer ett år, men, privilegert, nyfødt som partisk tilskuer. Ansiennitet fra 11.11.05.


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne:
InnleggSkrevet: 07 Jul 2005, 14:19 
Avlogget

Registrert: 20 Jun 2003, 09:00
Innlegg: 1242
Det er som Nobody helt korrekt sier IKKE styrehonorar for styreverv i Strømsgodset Toppfotball. Disse er valgt på årsmøtet som en del av Strømsgodset IF. Alle disse har jobber ved siden av, og styrevervet kan sammenlignes med et hvilket som helst annet styreverv i frivillige organisasjoner (rent bortsett fra arb. mengde vil jeg tro!). Når det gjelder administrasjonen (Jostein, Rune M + et par til) så er det mennesker som er ansatt av styret, og siden dette er deres jobb, så har de selvsagt lønn.


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 4 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 6 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron

Topp

GodsetUnionen © 2006-20 | Webpublisering og webdesign i Drammen