GodsetUnionen
http://forum.godsetunionen.com/

Status fra mitt ståsted
http://forum.godsetunionen.com/viewtopic.php?f=1&t=1673
Side 1 av 1

Forfatter:  rastafari [ 06 Jul 2005, 21:43 ]
Innleggets emne:  Status fra mitt ståsted

Så har jeg vært på GG igjen. Så lang tid tok det å få skuffelsen etter LF kampen ut av kroppen. Jeg blir fysisk dårlig når Godset spiller sånn. Men nå har det vært en del positive meldinger samt at Finstad skal starte (sjøl om jeg har vært litt lunken), så KIL burde vel bli bra. Først, jeg ble ikke dårlig som etter LF kampen, MEN dette er et SIF under en hver kritikk. Hvor er drivet, løpa fra midtbanen, pasninger, taklinger og skudd??? Jeg telte meg til 2 gode angrep: Første som endte med headinga til STB i første og målet i andre. Så ikke et godt offensivt løp. Pasninger var stor sett å dytte ballen til en annen og deretter stå stille for å se hva som skjer.
Til AJ og alle spellera: Begynn å jobb sammen! Fotball er et LAG spill som består i hjelpe hverandre fram til målet med å BEVEGE seg. Good bye, Sunday! When you don't move you'll not a footballer. Velkommen tilbake, Bo, og la Kenneth hvile. For hadde ikke Sandvik rydde opp hadde det blittt ille, og ikke en av alle de lange pasningene traff nærmere enn 2m.
Men en STOR Takk til TAØ (og stengene)!!!

Men det har vær noen positive meldinger de siste dagene: Kevin blir ihvertfall ut sesongen og 3 unggutter opp i A-stallen samt prat med Normann. Uansett hva han gjort, en god spiller en han.

Et stort SPØRSMÅL til AJ: HVORFOR I H...... KOM ALEX INN FRAMFOR EN AV UNGGUTTA????? :evil: :evil: Bruke en speller som ikke har vist noe og som skal reise om noen dager framfor framtida. Da skjønte jeg ingenting.
Men jeg er utrolig skeptisk til framtida når en ser andre klubber kommer i posisjoner nå som det er store penger på vent. Penger vi ikke er i posisjon til å få noe av, noe jeg tror vil skape større forskjeller. I klartekst betyr det at jeg tror, i beste fall, at vi kan bli et habilt 1.div lag (dessverre). Men bedre med en realistisk målsetning enn utopi.
Men SIF vil alltid være laget, uansett hvor fysisk dårlig jeg blir og hvor sjelden jeg besøker GG

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/