Til toppen av siden

Dato/klokkeslett: 18 Sep 2020, 09:34

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 4 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Honnør!
InnleggSkrevet: 02 Nov 2015, 21:21 
Avlogget

Registrert: 05 Nov 2003, 17:46
Innlegg: 3429
Nettstedet er en ruin, og det frister ikke alene å gjenoppta skriving i nedspammede tråder i full bredde.

Jeg vil likevel ved en anledning til ganske kort få uttrykke den dypeste honnør til spillere, lag, hovedtrener, trenerapparat og klubbens sportslige ledelse for sesongen 2015 etter dens nye start etter kursendring! En trener erstattet som særlig gledelig av en trener innenfra klubbens rekker i fortsettelse av klubbens sportslige modell!

For et Strømsgodset utenom de ressursmessige tunge norske klubbene taler vi om gullalder når klubbens lag i en slik periode har vunnet et seriegull. Da kan vi nå feire at klubben under sin ennå ferske hovedtrener BP har gjort seg i stand til å fortsette denne andre gullalder i klubbens historie etter en eventyrlig rekke av kamputfall.

Den første gullalderen i klubbens historie gikk ut med et seriegull, to seriebronser og tre cupmesterskap. En mellomliggende bronsealder ledet til en seriebronse og et cupmesterskap. Så langt i den inneværende perioden har klubben nå hentet et seriegull, et seriesølv og et cupmesterskap, og til dette vil neste søndag føye seg enda en medalje av enten nest beste eller tredjebeste valør.

Det særlig inspirerende ved den kommende seriemedaljen er at den erobres i en delperiode i etterkant av at den sportslig modellgrunnleggende trener Ronny Deila nå for lengst har forlatt Strømsgodset. Det vil si at en etterfølgende trener BP har funnet noen tilpasninger som ga en endret tillempning, ikke av alt, men av sentrale biter av den spillestil som Ronny Deila introduserte. Dette på en måte som har løst noen lagmessige problemer som forgjenger David Nielsen havnet opp i. De ga også en løsning på sportslige problemer som Ronny Deila selv sto overfor i sin siste halve sesong. Denne løsningen er sågar bedre enn den foreløpige løsningen som Ronny da introduserte, riktignok som foreløpig løsning. Men BP's kan riktignok være uten enkelte sider av Ronny Deilas hovedløsning. Den har like fullt gjeninnført attraktive stilmessige sider, uten å rammes av de svakheter som David Nielsens tillempning hadde. Dvs BP sammen med en dyktiggjort klubb har klart å gjenskape meget av en spillemåte fra Ronny Deila og gjøre Strømsgodset til en klubb som igjen vinner seriemedaljer også post-Deila. Sågar uten å basere seg på iboende sårbarheter som Ronny Deilas beste versjon av hans spillemåte for Strømsgodset hadde. Dermed har trenerstaben under BP's ledelse, det som har vært en drøm, gjort Strømsgodset til en klubb som også uten Ronny Deila i sine rekker kan aspirere til seriemedaljer i enkelte årganger. I tillegg er Strømsgodset en klubb som fortsatt i enkelte sesonger vil gjøre seg gjeldende på terskelen til spill i Europa som en særegen arena og som en særegen ambisjon!

Så den dypeste honnør! Sølv eller bronse på neste søndag!

Bekreftet tiltro til at det finnes fascinerende og spennende fotballopplevelser med Strømsgodset også etter 2015! En klubb med allsidige evner til å finne nye løsninger på sportslige utfordringer som sikkert vil komme også i fortsettelsen. Løsninger som viderefører klubbens sportslige utviklingsmodell og forretningside også heretter!

VI FØLGER GODSET!

Edit: Tilføyelse av en mistet bokstav.

_________________
Aka Indie – med varig tapt supporterverdighet for all nåtid og fortid ved som ”Nobody” å ha unnsagt klubbens handlingsvalg som nøytral tilskuer ett år, men, privilegert, nyfødt som partisk tilskuer. Ansiennitet fra 11.11.05.


Sist endret av Independiente den 04 Nov 2015, 13:56, endret 1 gang

Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne: Re: Honnør!
InnleggSkrevet: 04 Nov 2015, 10:21 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 09 Jul 2005, 17:54
Innlegg: 3092
Bosted: Drammen
Independiente skrev:
Nettstedet er en ruin, og det frister ikke alene å gjenoppta skriving i nedspammede tråder i full bredde.


Du får bli med i Godset-tråder på vgd-forumet. En dårlig løsning, men det er jo dessverre ingen her lenger.

Ellers helt enig i resten av innlegget ditt.

_________________
Trykk her for Godset fra Drammen gitarakkorder
Trykk her for Gamle Gress gitarakkorder


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne: Re: Honnør!
InnleggSkrevet: 04 Nov 2015, 11:41 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 03 Mar 2005, 15:53
Innlegg: 3011
Bosted: Lier
Honnøren sendes også rett tilbake til deg Indie.

Flott tråd som jeg stiller meg 100% bak, og en eventuelt veldig verdig avsluttning om forumet dør ut.
Jeg er dessverre en av disse som har gått helt over til vgd, dette skjedde i tiden forumet var ute i ny maske, og det har av mange grunner vært vanskelig å vende tilbake hit med få brukere og skiftende kvalitet på forumet med spam osv.

Lenge siden jeg var her inne som sagt, kan kikke innom litt oftere å se om forumet tar seg opp igjen.


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne: Re: Honnør!
InnleggSkrevet: 09 Nov 2015, 00:15 
Avlogget

Registrert: 05 Nov 2003, 17:46
Innlegg: 3429
Mye det samme som sist, men preget av øyeblikket:

Da er det en umåtelig glede å kunne konstatere at senere års Strømsgodset per utgangen av 2015 har sikret en "honours"-liste på 1 - 2 - 0 seriemedaljer pluss 1 cuptittel mot den første gullalders 1 - 0 - 3 pluss 3 cuptitteler. Klubben totalt 2 - 2 - 3 pluss 5 cuptitteler.

Enda viktigere som nevnt er at den nye sølvmedaljen er vunnet post-Deila. For det betyr at klubben ikke har og har hatt kun en gyllen periode med begrenset varighet, knyttet til en eneste fremragende treners virke, men har en vedvarende evne fortsatt i enkelte av sesongene til å bringe fram medaljeerobrende lag.

Så har det moderne Strømsgodset et fortrinn framfor den første gullalders Strømsgodset. Riktignok var det en spillerutviklende personlighet som Johan Wiik. Men på klubbnivå var i noen grad dette en Askeladd-historie. Laget som kom nedenfra divisjonene uten noen masterplan. (Om enn klubben hadde lag som i enkelte sesonger på 1930-tallet spilte i en regional serie med FFK, slik at man hadde ikke alltid før vært en anonymitet, slik myten skal ha det til.) Men den oppmarsjen på 1960-tallet hadde noen historiske tilfeldigheter ved seg.

Det spennende ved senere års Strømsgodset er at det er et systematisk arbeid som har gitt senere års resultater. Den systematikken er så sterk at klubben kan oppnå sesongresultater selv når den grunnleggende trenerpersonlighet ikke lenger er her, og kan finne hovedtrener i egne rekker som uttrykk for samme systematiske framgang. Strømsgodset leverer for året ikke kun en medaljevinnende serieprestasjon, men produserer selv noen sentrale forutsetninger for denne.

En spesiell styrke og glede er at det er med enkelte spillere som klubben selv har vært med (rimeligvis sammen med disse spillerne selv) å utvikle til særdeles viktige spillere i årets lag, Iver Fossum og Gustav Medonca Wikheim. Man vet aldri hvilke unge spillere som makter overgang fra gode juniorer til seniorer. Imidlertid har klubben i senere år vist kvalitet for å være en arena, der karrierer som har havnet i stagnasjon, igjen tar av, som aktuelt med Marcus Pedersen. På en slik bakgrunn virker det løfterikt at klubbens juniorer har nådd finale.

En personlig glede er at sesongprestasjonen har blitt til ved stilfull fotball over store deler av kampene.

Takk for sesongen! 2016 imøtesees med forhåpning, selv om man egentlig ikke vet hvor godt det sterkt fungerende i en sesong vil bære under de særegne omstendighetene som vil gjelde under en etterfølgende sesong, hvorav enkelte omstendigheter kan være utenfor våre aktørers kontroll.

(Dette innlegget hadde egentlig gått tapt, muligens på grunn av tid, jeg skriver langsomt på telefon, og er en tidligere versjon jeg fikk opp. Så har jeg måttet tilføye etter hukommelsen noen tidligere endringer, men frykter å ha mistet noe.)

_________________
Aka Indie – med varig tapt supporterverdighet for all nåtid og fortid ved som ”Nobody” å ha unnsagt klubbens handlingsvalg som nøytral tilskuer ett år, men, privilegert, nyfødt som partisk tilskuer. Ansiennitet fra 11.11.05.


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 4 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 6 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron

Topp

GodsetUnionen © 2006-20 | Webpublisering og webdesign i Drammen