Til toppen av siden

Dato/klokkeslett: 21 Jul 2019, 14:39

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 3 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 24 Mai 2019, 14:44 
Avlogget

Registrert: 05 Nov 2003, 17:46
Innlegg: 3303
[Nå litt i all hast]:

https://www.godset.no/nyheter/stromsgod ... informerer

Hva som ellers måtte være å si, og det er etter hvert sikkert en del, i et førsteøyeblikk er det rimelig først spesielt å takke eiergruppen for at de påtok seg sitt engasjement som reddet klubben fra å bli kaldkvelt til konkurs, og som satte i gang en enestående reise som ledet til at Strømsgodset under særegne sportslige forutsetninger opplevde, på forhånd helt uant i sin rekkevidde, en fantastisk annen gullalder med seriegull 2013 som det aller største! Det vil bli stående og bør først bli husket med dyp takk overfor Drammenspatriotene!

Så kan vi etter hvert åpenbart diskutere innvendinger av ulikt slag når en slik forståelsesramme først er på plass. Dessuten især undres over hva som nå kan bli en ny organisasjonsstruktur med gyldighet for tiden etter 31.12.2020!

_________________
Aka Indie – med varig tapt supporterverdighet for all nåtid og fortid ved som ”Nobody” å ha unnsagt klubbens handlingsvalg som nøytral tilskuer ett år, men, privilegert, nyfødt som partisk tilskuer. Ansiennitet fra 11.11.05.


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 25 Mai 2019, 15:47 
Pålogget

Registrert: 14 Jan 2016, 20:19
Innlegg: 558
På VGD diskuteres også dette tema... det vises til artikkel hos eurosport og det hevdes at 20 mill kan forsvinne med de avtroppende investorene:

"Strømsgodset Fotball AS har i dag drøyt 20 millioner kroner i egenkapital, men Meland avviser at investorene kan ta med seg disse pengene når de forlater samarbeidet.

– Det ligger reguleringer i avtalen mellom Strømsgodset Toppfotball og Strømsgodset Fotball AS som forhindrer dette, og det er heller ikke tema blant investorene. De har blått hjerte, og vil at klubben skal være best mulig rustet til å stå på egne bein, sier Meland."

Link til artikkel i eurosport: https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/rike-onkler-ferdige-i-godset-kan-tomme-klubben-for-sparepengene_sto7288590/story.shtml


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 26 Mai 2019, 10:47 
Avlogget

Registrert: 03 Mar 2008, 13:30
Innlegg: 996
Bosted: Kongsberg
Kan vel ikke si at dette overrasker meg, det har vel ligget i kortene i en periode. Så skal de ha all ære for at de i sin tid gikk inn og reddet klubben, selvfølgelig også for hvordan de har bidratt til suksessen fra de kom inn og fremover.

Sett fra utsiden kan det virke som en endret holdning med tanke på innflytelse i klubben i de senere år. Og at dette har bidratt til enkelte valg, som ikke nødvendigvis har vært gunstige for klubben. Så jeg tror det kan være en gunstig løsning for begge parter at de nå trekker seg ut, og at klubben står på egne ben i tiden fremover. Så er det viktig at dette gjøres slik at klubben fortsatt har et grunnlag sportslig og økonomisk til en vekst i fremtiden


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 3 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  

Topp

GodsetUnionen © 2006-19 | Webpublisering og webdesign i Drammen