GodsetUnionen
http://forum.godsetunionen.com/

[ Gjenopptatt spillertråd] Martin Ødegaard
http://forum.godsetunionen.com/viewtopic.php?f=1&t=6023
Side 1 av 1

Forfatter:  Independiente [ 15 Sep 2019, 13:39 ]
Innleggets emne:  [ Gjenopptatt spillertråd] Martin Ødegaard

På et tidspunkt forsvant mange tråder. Herunder, ser det ut til, dessverre spillertråden til Martin.

Martin Ødegaards sesongstart, aktuelt etter fire kamper, i den av de såkalte fire store europeiske ligaene med antatt høyest spillkvalitet gir jo Strømsgodset- tilhengere og sikkert fotballinteresserte drammenserne ellers ikke så lite av en fotballstolthet. Aktivt eller (for min del) mer passivt registrerende, det er en liten fest å følge med på. Det er det verdt å markere også her.

I usedvanlig grad var Martin som enkeltspiller da han forlot norsk fotball, sitt eget og familiens produkt og ikke særlig meget klubbens. Men Strømsgodset hadde en ganske viktig andel i det å eksponere Martin som lagspiller fra svært ung alder. Ronny Deila lot Martin debutere i A-laget tidlig. David Nielsen fortjener muligens dessuten en spesiell ros for å finne en spillerrolle med utgangspunkt på kanten og fri bevegelse derfra, noe som i en tidlig fase beskyttet Martins spillutøvelse som ung spiller, stilt overfor velvoksne fysiske motspillere. David Nielsen søkte vel herunder råd hos en kontakt, paradoksalt nok, i Barcelona, mener jeg å huske.

Martin Ødegaards spillerkarriere på selve den helt store fotballscenen har bare så vidt begynt! Jeg og sikkert vi alle gleder oss til fortsettelsen!

Forfatter:  Independiente [ 20 Sep 2020, 22:26 ]
Innleggets emne:  Re: [ Gjenopptatt spillertråd] Martin Ødegaard

I dag søndag 20. september 2020, datoen for Martin Ødegaards første kamp fra start i seriespill for Real Madrid!

Forfatter:  Independiente [ 26 Nov 2020, 01:21 ]
Innleggets emne:  Re: [ Gjenopptatt spillertråd] Martin Ødegaard

Første Champions League-kamp og det fra start, attpåtil i et regulært klassikermøte mellom klubber! Sågar med en assist til det som utløser en straffeforseelse og påfølgende mål!

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/