Til toppen av siden

Dato/klokkeslett: 22 Sep 2020, 02:56

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 06 Nov 2007, 13:46 
Avlogget

Registrert: 01 Nov 2006, 18:46
Innlegg: 781
Bosted: Steinberg
Da var sesongen over for denne gang. Nok en sesong som har gått utrolig fort. Vi berget plassen i TL og det er svært gledelig at vi har en hel Tippeligasesong til foran oss. Vi får håpe dette gjør at GodsetUnionen vil vokse enda mer til seriestart 30. mars 2008. Flere syngende supportere og ikke minst, flere medlemmer!
Regner med at det blir sesongkort på så godt som hele BSS til neste år.

Bilde

Sesongen startet med en knallåpning hjemme på Marienlyst, med 2-1 seier over Odd og en fotballglede i Drammen som det var lenge siden vi hadde opplevd. Videre hadde vi flotte kamper hjemme mot Lillestrøm og ikke minst bortekampen mot Rosenborg. 500 Drammensere møtte opp på Lerkendal i håp om at det skulle bli tidenes første seier til de blåkledde. Helt utrolig! I løpet av 5 minutter hadde vi snudd 1-0 til 1-2 og vi ledet mot Rosenborg! ”Hva er stillinga, Rosenborg?” Turen hjem for oss som tok minibuss, ble vel en opplevelse i seg selv. Følelsen av at vi hadde vært på Lerkendal og slått Rosenborg, var deilig. Der og da var det for godt til å være sant!
Kristiansand var neste bortetur og vi ventet spent på hvordan kampen skulle ta i vei mot et angrepsvillig Start. Stillingen 2-0 til oss blir til 2-2, før kjempen Kovacs scorer sitt tredje mål for dagen, 4 minutter på overtid. Hvem trodde at det ble mål? Det var akkurat som en drøm! Nok en gang var det ganske godt oppmøte fra GU og god stemning! Deretter fulgte en hjemmekamper i sommervarmen og en bortekamp i Sandefjord som vi vant 1-0 etter årets scoring av Ousman Nyan.
Vi gikk til fotballferien med en god plassering på tabellen. Vi fikk med oss mange heldige poeng denne våren.

Høsten kom og vi fikk en tung periode med flere tap på rad. Vi gjør en knallkamp hjemme mot Rosenborg og det ender uavgjort etter et av Bergdølmos viktigste frispark gjennom tidene. Vi brøyt tapsrekka og hadde en herlig opplevelse på vårt eget stadion. Ålesund borte blei nok en gang en nedtur. Selve kampen altså. Turen var helt klart en knalltur! Herlige folk som satt seg i en trang minibuss for å kjøre 16timer buss på en mandag.
En av de viktigste kampene våres denne sesongen var da vi møtte Start hjemme i Drammen. Etter en fryktelig start på matchen, kommer vel årets opplevelse på Gamle Gress. Vi snur 0-2 til 3-2 og vinner kampen og tar 3 ufattelig viktige poeng. Stemningen var elektrisk og det er noe som alltid vil huskes!

Bilde

Helgetur til Stavanger med over 300 fra GodsetUnionen var meget bra! Sandefjord hjemme ble en kamp av de sjeldne hvor vi vinner hele 4-0! Festfotball på Marienlyst!
Vi drar til Tromsø med håp om å ta med viktige poeng hjem til Drammen. Nok et utrolig overraskende bra oppmøte av GU og vi var vel 70-80 stykker der oppe i nord. Herlige minner og for de fleste av oss som var oppover så er det vel rimelig sikkert at vi tar turen opp, også neste sesong.

I Fredrikstad møtte 800 drammensere opp, selv i et voldsomt uvær. Vi klarte å lage et knallbra trøkk og at gutta på banen ordnet ny tippeligakontrakt og vi kunne puste lettet ut etter en utrolig nervepirrende høstsesong, var ikke en demper på humøret.
Vi fikk avsluttet tribunelivet veldig bra. Jeg er stolt av å være blå! Målene renner inn for Stabæk i siste kamp, men vi klarer å synge like bra gjennom hele kampen! Det er prestasjon! Takk!

Jeg er kjempefornøyd med GodsetUnionens innsats. Godt oppmøte på hver eneste kamp og vi har klart å støtte gutta i hver situasjon. Hjemmekampen mot Start er et eksempel på hvor viktig det er at vi støtter uansett resultat!
Jeg vil takke for en kjempesesong og jeg har fått minner som aldri dør! Vi elsker SIF!

Nå blir det en lang vinter, hva skal vi gjøre hver søndag de neste 5 månedene?
Vi trenger vel en pause vi også. Ses 30. mars. Da er vi klare til å lage enda mer liv på tribunen!

Leve Godset

_________________
Reisegruppa - torstein@godsetunionen.com


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 4 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron

Topp

GodsetUnionen © 2006-20 | Webpublisering og webdesign i Drammen