GodsetUnionen
http://forum.godsetunionen.com/

Neimen, så informer om at det ikke blir tur da!
http://forum.godsetunionen.com/viewtopic.php?f=5&t=5889
Side 1 av 1

Forfatter:  Independiente [ 05 Nov 2016, 21:52 ]
Innleggets emne:  Neimen, så informer om at det ikke blir tur da!

Det var bare 4 påmeldte til Haugesund borte. Så opplagt, det blir ikke buss.

Men! Borte mot Sogndal var det 16 påmeldte. Langt under krevede antall for buss også det. Da var det bare pliktoppfyllenhet som gjorde at jeg gikk inn sent fredag kveld og oppdaget at det forbausende var fulltegnet buss. Jeg måtte forestille meg løsningen. Det måtte handle om en minibuss. Først ved oppmøte ved Statoil til tiden søndag morgen viste det seg sikkert å stemme. Trygg var jeg først da. For da het det på nettsiden at listen var fulltegnet. Ytterligere interesserte kunne skrive seg på "Venteliste (!) Kristiansand". Rør eller fakta? Hadde jeg ikke sjekket nærmest overflødig, hjemkommet sent fredag kveld, hadde jeg ikke kommet med. Ville dessuten ha risikert et krav på det annonserte beløpet.

Mao hvorfor opplyses det ikke om at det ikke blir tur? Ikke alle er på Fjasebook om det eventuelt er meldt der. Det skulle ikke være så vrient å sende mail til mailregistrert påmeldte om avlysing.

Forfatter:  Independiente [ 02 Jun 2017, 18:04 ]
Innleggets emne:  Re: Neimen, så informer om at det ikke blir tur da!

Vennligst meld fra at det ikke blir tur selv når det tilsynelatende er opplagt. Det har betydning i forhold til det fritt å kunne foreta seg annet!

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/