Til toppen av siden

Dato/klokkeslett: 23 Nov 2020, 20:59

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 2 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 20 Sep 2014, 14:41 
Avlogget

Registrert: 21 Jun 2007, 19:59
Innlegg: 5452
Bosted: Bøgda
Kwarasey - Vilsvik, Storbæk, Valsvik, Hamoud - Abu, Nana - Fossum, Ødegaard, Wikheim - Sørum

_________________
No pyro no party
Støtt GU-TIFO ved å sette inn en slant til konto nr: 1503.62.24808 (merk TIFO)


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 22 Sep 2014, 20:28 
Avlogget

Registrert: 05 Nov 2003, 17:46
Innlegg: 3449
VB87 skrev:
Kwarasey - Vilsvik, Storbæk, Valsvik, Hamoud - Abu, Nana - Fossum, Ødegaard, Wikheim - Sørum


Noe nervøsitet underveis, men i tilbakeblikk en ettertraktet opplevelse å ha fått være til stede ved på tribunen. Et av sesongens fineste minner!

En kamp, der laget fikk utøve mye angrepsspill. Der de defensive utfordringene ble noe redusert av spill 11 mot 10 nesten hele kampen, og der laget aldri behøvde å jage en ufordelaktig målstilling.

Gitt dette faktum, men dog utsatt for Bodø/Glimts forsøk på å slå tilbake ut fra deres gode kampmoral så lenge de fysisk orket, var det i noen grad definitivt likevel en defensiv utfordring for vårt lag. Tidvis var nok vårt lag ikke så autoritære i forsvarsspillet, men hang kanskje noe bedre sammen enn i et par andre kamper. I de maaange angrepene var det nok også en viss gjenstående svakhet at det avslutningsorienterte spillet ofte ikke ble så distinkt. Begge deler, forsvarsspill og angrepsspill, like fullt et skritt i riktig retning. Honnør til laget og til trener David Nielsen og hans assistenter for det, på bakgrunn av nylige opplevelser fra kamper som må ha vært tungt å bære på!

Det mentale som har fått så mange trøkker, vrient for et lag med forventninger på seg fra både aktørene selv og fra omgivelser, har ganske opplagt bidratt til noe usikkerhet forut for denne kampen. Nå har laget på nytt imidlertid demonstrert en viss trygghet for at det evner å ta poeng borte i nesten vel så stor utstrekning som fjorårets seriemestere. Det kan bidra til å gi laget en iboende selvtillit når det står overfor sitt ønske om å gjenskape Marienlyst som en bane det skal være godt å være hjemmelag på. For også vi, publikumsuhyret, bør føle en lettelse ved at vi ikke hele tiden bare må være så gode hjemme, selv om vi gjerne ønsker å være det også.

[Man aner jo i lagets angrepsspill en visjon om at det kan bli et lag som i mange kamper scorer mål og i noen av dem mange mål, bare angrepsspillet ble noe mer, jeg kaller det, distinkt. Men la det foreløpig være en hemmelig tanke.]

Så er det jo en fest at så unge spillere som Martin Ødegaard og Iver Fossum er forgrunnsspillere!

Pasningsfeil begikk han også nå tilbake på banen, men jeg syntes det var interessant at jo lengre han var unna eget mål, desto mindre hemmet syntes Abu å være av de forventninger som han sikkert retter til seg selv, og som vi andre har lett for å gjøre, så sterkt overbevisende som vi har sett at at han har kunnet være. Nå sannelig da med noen fine aksjoner lengre ut på banen. Kan de innslagene bygges opp under på noen måte? Man bør jo unnlate å fokusere på feil på individuelt nivå, men men om mulig finne muligheter omkring til å redusere dem.

_________________
Aka Indie – med varig tapt supporterverdighet for all nåtid og fortid ved som ”Nobody” å ha unnsagt klubbens handlingsvalg som nøytral tilskuer ett år, men, privilegert, nyfødt som partisk tilskuer. Ansiennitet fra 11.11.05.


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 2 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 5 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron

Topp

GodsetUnionen © 2006-20 | Webpublisering og webdesign i Drammen