GodsetUnionen
http://forum.godsetunionen.com/

Strømsgodset - Lillestrøm, r. 25, søn 20.10.2019
http://forum.godsetunionen.com/viewtopic.php?f=7&t=6027
Side 1 av 1

Forfatter:  Independiente [ 19 Okt 2019, 10:05 ]
Innleggets emne:  Strømsgodset - Lillestrøm, r. 25, søn 20.10.2019

Selv har jeg minimalt med bakgrunnsinfo til å si særlig mye spesifikt og konkret om kampen.

Bortsett fra utfallet, er det spennende for meg hvor vidt bestrebelsene i det siste på et forbedret angrepsspill har kommet langt nok til at det kan vise frukter alt mot en betraktelig lagmaskin som LSK. Nettopp mot en slik motstander vil Tokstad tilbake med sin fysikk og løpsstyrke gi økt sting for et slikt avslutningsorientert spill.

Statistikken hjemme mot LSK er sterk. Men det var for et daværende lag med angrepsspill på hjemmebane som særlig styrke om enn med sine iboende sårbarheter som ikke LSK for sin del så mye kunne utfordre. Nå har vi selv et lag med andre spillere og fungerende etter andre spillideer. Med forandrede kvaliteter. Stadig i utvikling, lovende sådan, men dermed dog stadig kun underveis henimot et ennå ikke helt fullført sportslig produkt. Da er det aktuell spillestyrke, men i liten grad statistikk som legger føringer på hva som kan bli utfallet. Det kan riktignok også peke i vår favør. Motsatt og på den annen side har LSK av senere sesonger utviklet en formidabel evne til å komme gjennom nedrykksstrider. Lagene kan også stå annerledes til hverandre på litt uforutsigelig måte. I år har LSK så langt lyktes enda bedre enn i fjor i å gjøre seg gjeldende i nedrykksutsatt posisjon og delvis holdt seg ute av selve bunnstriden. Dermed blir dette en enda mer vrien utfordring enn det umiddelbart ser ut som.

Så viser punktet om den stadige utvikling av lag og spill på en utsikt til at at vår lag kan være mer konkurransedyktig i de siste fem kampene enn det for et par måneder siden så ut til å være mulig. Slik sett er dette dermed ikke den siste kampen, der Strømsgodset kan hevde seg. Istedet er det en kamp, hvor vi kan øyne hvilket spill som laget kan gå inn i de siste fem kampene med. Dermed spennende også i slik lyssetting.

Forfatter:  Independiente [ 20 Okt 2019, 21:31 ]
Innleggets emne:  Re: Strømsgodset - Lillestrøm, r. 25, søn 20.10.2019

I 1. omgang mer sjanseskaping enn i det siste, så prov på effekt av arbeid med offensivt spill. LSKs keeper Maric dog sterkt med. Duplexe Tcamba med viktig opprydning i oppstått kritisk situasjon. Fint utført ivaretagelse av frispilling til utmerket goal fra Moses Mawa rett etter pause. Meget interessant er at både frispillingen og en assist til Salvesens stolpeskudd i 1. omgang (førstnevnte så jeg, sistnevnte har jeg måttet lese) begge flott kom fra Herman Stengel.

Men etter 1-0 ledelsen har vi vel en periode litt skuffende problemer med å forsvare oss. Kommer imidlertid unna det. Men senere virker det som at vi ikke har gjenfunnet den defensive organisasjonen ved spillerbyttet, der Johan Hove kom inn. Så å si som om den kollektive konsentrasjonen glapp et øyeblikk til vårt baklengsmål.

Så ender vi opp med uavgjort i den siste kampen, der utfordringen har sett håndterbar ut. Da gjenstår et stramt kampprogram under de resterende kampene. Det ser svært tøft ut. Men vårt lag har nådd en økt soliditet. Så får det vise seg om det er den økte soliditeten eller utfordringen fra kampprogrammet som vil gjøre seg sterkest gjeldende. Vi bare må ta utfordringene i tur og orden! Det blir "a test of character"!

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/