GodsetUnionen
http://forum.godsetunionen.com/

Strømsgodset - Rosenborg, r 27, fredag 1. november, 2019
http://forum.godsetunionen.com/viewtopic.php?f=7&t=6029
Side 1 av 1

Forfatter:  Independiente [ 31 Okt 2019, 20:36 ]
Innleggets emne:  Strømsgodset - Rosenborg, r 27, fredag 1. november, 2019

Oppretter en kamptråd. Med den på plass kan øyeblikkets tanker bli innlegg.

Akkurat nå håper jeg primært på at vårt lag vil gjøre en god prestasjon, uansett at RBK vil komme med sitt spill og motspill. Så blir kampen og dens utfall det det blir, under det som dessuten vil bli denne kampens særegne omstendigheter.

En smertelig kortkarantene vil lede til en viktig endring i vårt lag. Men det hører med å spille med de spillerne vi har tilgjengelige for dagen. Jeg unnlater å spekulere i alternativene.

Forfatter:  Independiente [ 01 Nov 2019, 12:56 ]
Innleggets emne:  Re: Strømsgodset - Rosenborg, r 27, fredag 1. november, 2019

Jeg har blitt gitt anledning til å lese en DT+-artikkel som jeg tror er denne:
https://www.dt.no/godset/drammen/fotbal ... 57-1249906

Litt tentativt reflektert:Det kan være et poeng at det er fysisk evne, når normalspillet er kraftuttømmende, som bidrar til kampavslutninger som er "mattere". At det således er riktig medisin å legge opp til at ikke alle angrep skal være gjennombruddshissige når man har påført motstander et sammenbrudd i sin ballbesittelse. Men jeg har inntrykk av at det også kan gjelde noe mentalt som spiller inn. At langt ute i kampene, særlig med en gunstig stilling i målprotokollen inne, så blir vårt lag tilbøyelig til å spille lengre pasninger framover. Dette ut fra en underforstått fornemmelse av i så måte å ta mindre sportslig risiko enn ved kortere pasninger. Det har i tilfelle imidlertid snarere til følge en økt sportslig risiko fordi det overlater initiativet oftere til motstander.

Forfatter:  Independiente [ 02 Nov 2019, 00:01 ]
Innleggets emne:  Re: Strømsgodset - Rosenborg, r 27, fredag 1. november, 2019

Den ønskede lagprestasjonen ble sannelig virkeliggjort! Bravo! Vårt lag hentet nok et poeng i den andre av de fem siste seriekampene, der jeg en tolv tretten kamper før serieprogrammets slutt ikke trodde på noen poeng. Denne gang pekte kampprestasjonen på en mulighet for vårt lag til å vinne hjemme mot ethvert norsk lag i en enkeltkamp, uten dermed å hevde at vi per nå vil slå alle. Men vårt lag kan ikke på forhånd regnes bort mot noen lag lenger hjemme. Og er også inne med sjanse mot en del lag borte.

På grunnlag av denne kampen var det neppe slik at det var kreftene som tok slutt i noen periode som det har vært diskutert selv om en kampplan meget vel kan ha tatt hensyn til problemstillingen. Dvs jeg aner ikke. Men i en viss tidsbolk i begynnelsen av 2. omgangs siste halvdel syntes det nevnte mentale aspektet å hemme oss på stillingen 2-1. (Tilføyd parantes: Ikke som lange pasninger istedenfor korte, men vel med en viss passivitet.) Fra og med 2-2 var laget derimot godt med igjen i forsøket på å ha hegemoni i kampforløpet.

Jeg tenkte underveis at Duplexe Tchamba var en av flere gode og fant kåringen av ham som en av de aktuelle. Jakob Glesnes også god. Jeg er i grunnen litt svak for Ipalibo Jacks måte å utøve sin rolle . Keeper Hansen med en viktig knallredning. Keita definitivt med scoring i kamp spilt fra start. Så funket Lars Sætra omsider som en slags angrepsmessig supersub. Gledelig det. (Tilføyd parantes: Med mitt noe begrensede syn, der jeg ikke ser alt hva hver eneste spiller gjør til enhver tid, et det godt mulig at det er andre spillere jeg spesielt burde ha trukket fram) Men mer enn de enkelte, synes jeg det var en "alle gutta"-kamp.

Uavhengig av om sesongen vil ende slik eller sånn: Hovedtrener Henrik Pedersen utfører det rene underverk som trener, spesielt i kraft av at han har introdusert en så annerledes spillemåte for en klubbs lag som Strømsgodset! Han virket også å være mesterlig på mentalt å preppe spillerne på deres utfordringer! Imponert!

Spenningen opprettholdes, vi har ikke falt ned fra bunnstriden under det skjerpede kampprogrammet i sesongavslutningen, selvfølgelig med et visst forbehold for tabellrivalenes poenghøst resten av denne runden!

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/