GodsetUnionen
http://forum.godsetunionen.com/

Strømsgodset - Odd, runde 2, søndag 21. juni, 2020
http://forum.godsetunionen.com/viewtopic.php?f=7&t=6040
Side 1 av 1

Forfatter:  Independiente [ 21 Jun 2020, 14:45 ]
Innleggets emne:  Strømsgodset - Odd, runde 2, søndag 21. juni, 2020

Har ikke så mye å komme med.

Jeg antar at Strømsgodset vil vise seg på en mer, la meg kalle det, fundamentalistisk måte enn i serieåpningen. Isolert sett, vil også temperaturen ligge meget mer til rette for det. Så får det eventuelt vise seg om en slik tilnærmelse også vil være mer rytmeframkallende, kfr Herman Stengels vurdering etter første kamp. Ellers er det vel normalt at det tar et par tre kamper innen spillet begynner å "sette seg".

Forfatter:  MrBlue2 [ 21 Jun 2020, 16:54 ]
Innleggets emne:  Re: Strømsgodset - Odd, runde 2, søndag 21. juni, 2020

Hove og Mawa inn... Janis og Stengel ut (stengel pga skade)

Forfatter:  Independiente [ 21 Jun 2020, 20:56 ]
Innleggets emne:  Re: Strømsgodset - Odd, runde 2, søndag 21. juni, 2020

I dag ble jeg for "ballwatching" til å "forstå" kampen noe videre.

Opplevde den nok ellers som en litt rotete slitekamp, der det allikevel holdt endog til seier. Litt sjansefatttig fra vår side. Noe begrenset med hensyn til konstruktivt spill. Følte meg heller ikke nå trygg på den defensive sammenhengen i laget utover kampen. Men poengtallet økte fra ett til fire og bidrar til å bygge ut en poengmessig plattform fram til Strømsgodset vil møte lagene som virker å ha mye å fare med, og da vårt lag må ha hevet sitt spill. Imidlertid vil det kunne gå seg gradvis til, uten å tvinge prestasjonen for meget, nå attpåtil med full poenginnhøsting.

Fint forspill fra Moses Mawa og Tokstad på scoringen, der Johan Hove så ut som "a natural goalscorer". Viljar Myhra forsetter å utstråle trygghet på keeperplass.

Viktig å foreta bytter for å beskytte noen av våre spillere mot slitasje under kamptettheten, samt for å utvikle spillere ved best av alt å delta i avgjørende kampperioder, uansett at det underveis opplevdes dristig å foreta i en kamp det var så vesentlig med en trepoenger. Honnør for å makte å gjøre dette.

Forfatter:  Independiente [ 22 Jun 2020, 21:17 ]
Innleggets emne:  Re: Strømsgodset - Odd, runde 2, søndag 21. juni, 2020

Så tyder en DT-overskrift, antydende gjengitt innhold av i VGs vgd, på at skiftene av Vilsvik og Tokstad, angivelig grunnet h.h.v. krampe i lysken og stiv legg, ikke var forebyggende overfor tilløp til skadeorientert sltasje, men snarere av noe mer akutt karakter. Imidlertid hvor meget mer akutt?

Allerede med Stengel ute med lyskeproblemer nærmer det seg kanskje et spørsmål om mulig overbelastning. Men for all del, altfor tynt grunnlag for å konkludere, bare for lett bekymret å spørre.

Uttak til tropp og lag i runde 3 vil vel indirekte gi flere holdepunkter.

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/