Til toppen av siden

Dato/klokkeslett: 23 Nov 2020, 20:16

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 17 Sep 2012, 16:34 
Avlogget

Registrert: 26 Mai 2008, 22:57
Innlegg: 660
Bosted: Solbergmoen
Styret ønsker innlyse medlemmene i handlingsplanen styret har jobbet ut i fra så langt denne sesongen, og åpner gjerne for innspill og meninger fra dere.

Etter generalforsamlingen i januar var det et entydig ønske fra de fremmøtte at foreningen skulle bruke mer midler fra egenkapitalen til gjennomføring av gratisbusser o.l. Reisegruppa har fikk derfor grønt lys fra styret til å bruke ekstra midler utover budsjett på å gjennomføre gratisreiser til Lillestrøm, Fredrikstad, Skien og nå Vålerenga om noen uker. Dette føler vi har bidratt til en voldsom oppsving på bortebane, og ser dessutten at medlemstallet har økt som en konsekvens av dette. Styret ser imidlertidig behovet for økt kompetanse innen tilnærming og relasjonsbygging til næringslivet for å kunne fortsette å finansiere slike turer, og søker derfor underverv innen markedsansvarlig foran 2013-sesongen. De øvrige budsjettpostene vedtatt av generalforsamlingen er ikke oversteget.

Gjennom konkrete medlemstiltak og synlighet i lokalmiljøet har GodsetUnionen jobbet med å øke medlemstallet. Medlemstallet i 2011 var 1455 medlemmer, mens det foreløpige medlemstallet for denne sesongen ligger på 1552. Dermed har foreningen fått inn mer inntekter enn budsjettert. Styret ønsker neste år å bygge videre på den gode trenden, med fokus på å rekruttere unge med et brennende engasjement for tribuneliv slik at vi også utvikler oss tribunemessig.

TIFO-gruppa har igjen fått ny glød og produserte i forkant av sesongen opp en helt ny flaggborg gjennom imponerende dugnadsarbeid fra enkeltpersoner. Styret ønsker bygge videre på dette, og gjennomføre store arrangementer i tiden som kommer.

Webtrafikken og synlighet i mediene har også denne sesongen vært positiv, og foreningen har når det har krevdes stått fast på sine verdier som uavhengig supporterklubb. Når det gjelder antall saker på nettsiden har det gått ned, og styret ønsker nok en gang minne om at vi søker eksterne bidragsytere for å heve kvaliteten på siden ytteligere.

-------------------------------------------------------------------------------------

Har dere meninger og innspill på styrets arbeid? Sleng de ut, så skal vi ta de til etterretning.

På vegne av styret,

Marius


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron

Topp

GodsetUnionen © 2006-20 | Webpublisering og webdesign i Drammen