Til toppen av siden

Dato/klokkeslett: 30 Nov 2020, 13:05

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 04 Jul 2018, 00:53 
Avlogget

Registrert: 05 Nov 2003, 17:46
Innlegg: 3453
En av de aller mest framtredende midtbanespillerne på de fleste årgangene av laget fra Strømsgodsets første gullalder (1967-76) , Egil Olsen, har nylig falt bort. Det framgår av minneord fra Rune Marthinsen på godset.no

Av egeninntrykk fra da husker jeg spesielt at Egil Olsen hadde en egen evne til å få i stand angrep også i kamper, der motstanderlaget i en kampperiode hadde skaffet seg en kommando på midtbanen. Da har jeg noen hukommelsesbilder, der Egil Olsen hadde noen buede løp, kunne bli spilt på da, maktet å ta med seg ballen forbi en motstanders kommanderende midtbaneledd og var i stand til å igangsette angrep. Hvis de hukommelsesbildene er korrekte, innebærer det at Egil Olsen dermed også hadde en særlig evne til å utøve det man nå kaller motspill. Det motspillet kunne bidra til viktige scoringer og/ eller å snu spillhegemoniet i en kamp.

Den betydningen laget fra det vi i senere år har kunnet kalle den første gullalderen, hadde for å skape Strømsgodset som NAVN i fotballoffentligheten, gjør det relevant også for alle som i dag løpende tar del i fortsettelsen av Strømsgodsets annen gullalder med et seriegull og med seriesølv sist vunnet under dagens tilbakevendte (I øyeblikket midlertidige) hovedtrener , å stoppe opp og takknemlig minnes Egil Olsens bidrag til prestasjonene i den viktige fortiden og til å etablere navnet Strømsgodset som et begrep!

Takk, Egil!

_________________
Aka Indie – med varig tapt supporterverdighet for all nåtid og fortid ved som ”Nobody” å ha unnsagt klubbens handlingsvalg som nøytral tilskuer ett år, men, privilegert, nyfødt som partisk tilskuer. Ansiennitet fra 11.11.05.


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 7 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  

Topp

GodsetUnionen © 2006-20 | Webpublisering og webdesign i Drammen